• Phone: +31 6 53231398
  • info@beemsterhypotheken.nl
Stay Connected:

Werkwijze en Contracten van ons bedrijf

Wij zijn een onafhankelijk Financieel adviesbureau. Om u zo volledig mogelijk te kunnen informeren over ons bedrijf en onze werkwijze staan hier onze dienstverleningsdocumenten en ons  privacy statement.

Het algemeen dienstverleningsdocument, deze verwijst naar onze algemene dienstverlening en hoe wij beloond worden.

Verder hebben wij een inventarisatie-formulier gemaakt waarmee wij informatie vragen over de fiscale positie van de cliënt. Zodoende kunnen wij een goed advies geven.  Naargelang uw situatie of wensen kunnen aanvullende formulieren ingevuld worden.

Naar aanleiding van het inventarisatie formulier en een gesprek kunnen we tot overeenkomst van een opdracht komen.  Als de cliënt akkoord gaat met de voorwaarden komen wij tot een cliëntenovereenkomst middels de diverse vergelijkingskaarten.

Via onze specifieke vergelijkingskaarten kunt u ons goed vergelijken met andere financiële adviseurs, alle dienstverleners zijn namelijk verplicht deze op te stellen. Hier vindt u onze vergelijkingskaarten  met betrekking tot de hypotheekaanvraagRisico´s afdekken en vermogensopbouw. Wij raden u echter aan om niet alleen op de papieren af te gaan, maar om ook persoonlijk contact op te nemen.

Wij doen er alles aan om een goede samenwerking te bewerkstelligen. Mocht u als cliënt toch nog klachten hebben kunt u terecht bij het KIFID, het financiële klachten instituut.

Beloningsbeleid

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen.

Wij hopen u met deze informatie goed geïnformeerd te hebben over de werkwijze van Beemster Hypotheken en Assurantiën. Als u verder nog vragen heeft, schroom niet om contact op te nemen.

Email: info@beemsterhypotheken.nl   

Telefoonnummer: 06-53 23 13 98