• Phone: +31 6 53231398
  • info@beemsterhypotheken.nl
Stay Connected:

Werkwijze en Contracten van ons bedrijf

(aan de website wordt gewerkt)

Wij zijn een onafhankelijk Financieel adviesbureau. Om u zo volledig mogelijk te kunnen informeren over ons bedrijf en onze werkwijze hebben we de volgende contracten opgesteld:

Ook hebben wij uiteraard de verplichte dienstenwijzer en privacy statement.

Daarna het dienstverleningsdocument, deze verwijst naar onze algemene dienstverlening en hoe wij beloond worden.

Verder hebben wij een inventarisatie-formulier gemaakt waarmee wij informatie vragen over de fiscale positie van de cliënt. Zodoende kunnen wij een goed advies geven. De versie die hier staat weergegeven is een verkorte, algemene versie. Naargelang uw situatie of wensen kunnen aanvullende formulieren ingevuld worden.

Naar aanleiding van het inventarisatie formulier en een gesprek kunnen we tot overeenkomst van een opdracht komen. Hier vindt u het algemene formulier en hier het formulier met betrekking tot hypotheken.  Hier ook onze dienstverleningsdocumenten met betrekking tot de hypotheekaanvraagrisico’s afdekken en vermogensopbouw.

Als de cliënt akkoord gaat met de voorwaarden komen wij tot een cliëntenovereenkomst.

Via onze dienstverleningsdocumenten kunt u ons goed vergelijken met andere financiële adviseurs, alle dienstverleners zijn namelijk verplicht deze op te stellen. Wij raden u echter aan om niet alleen op de papieren af te gaan, maar om ook persoonlijk contact op te nemen.

Wij doen er alles aan om een goede samenwerking te bewerkstelligen. Mocht u als cliënt toch nog klachten hebben kunt u terecht bij het KIFID, het financiële klachten instituut.

Wij hopen u met deze informatie goed geïnformeerd te hebben over de werkwijze van Beemster Hypotheken en Assurantiën. Als u verder nog vragen heeft, schroom niet om contact op te nemen.