• Phone: +31 6 53231398
  • info@beemsterhypotheken.nl
Stay Connected:

Beleggen is een nogal veelomvattend begrip. Veel mensen zijn het voorbije decennia overgestapt van sparen naar beleggen, veelal gelokt door aantrekkelijke rendementen die werden behaald op aandelen of beleggingsfondsen. Intussen is echter ook duidelijk geworden dat effecten niet alleen zaligmakend zijn. Een kundig adviseur als Beemster Hypotheken & Assurantiën biedt u verschillende mogelijkheden om te beleggen, geheel aangepast op uw risicoprofiel.

Effecten zijn niet de meest eenvoudige producten. Aandelen, obligaties of derivaten, al deze op de beurs verhandelbare producten kunnen deel uitmaken van uw beleggingsportefeuille. U kunt echter niet zelf rondwandelen op de beursvloer, daar heeft u een tussenpersoon voor nodig.

Beemster Hypotheken & Assurantiën kan u behulpzaam zijn door bijvoorbeeld een beleggingsrekening aan te bieden. Met deze rekening kunt u beleggen via het doorgeven van orders voor de aan- of verkoop van effecten. Beemster Hypotheken & Assurantiën kan u tevens van advies voorzien indien u dat wenst, want niets is zo onverstandig dan lukraak over te gaan tot de aanschaf van effecten.

Een andere mogelijkheid is beleggen in beleggingsfondsen. Hierbij levert bijvoorbeeld een verzekeraar de expertise en de beleggingsbeslissingen voor u. Met een relatief bescheiden bedrag kunt u participeren in meerdere aandelen en daarmee het risico spreiden. De behaalde winst wordt aan u uitgekeerd in de vorm van dividend en rente. Net als gewone aandelen kan ook de waarde van een beleggingsfonds stijgen.

Beemster Hypotheken & Assurantiën biedt u verschillende mogelijkheden, onder meer met producten van gerenommeerde verzekeraars, om uw geld op een verantwoorde wijze te investeren.

Over een verantwoorde investering gesproken: Beemster Hypotheken & Assurantiën geeft u ook de mogelijkheid te investeren in een groenfonds. Dat betekent dat u investeert in duurzame en ethisch verantwoorde projecten. Groenfondsen zijn namelijk beleggingen in leningen aan milieuvriendelijke projecten die van overheidswege zijn goedgekeurd!